SOPAR LLEUGER O NO
De vegades no volem sopar massa o volem fer un sopar de pica-pica perquè som uns quants. Aquí us dono una idea per fer com a sopar amb una amanida d'acompanyament o com a complement d'altres plats en un sopar de picar.
Jo no sóc gaire de formatges. En menjo, però no sóc d'aquelles persones que em demanaria un plat de formatges, fins i tot m'ofén molt l'olor. Quan en menjo els suavitzo d'alguna manera perquè em passin millor. Trobo que el camembert així no es troba tant fort.
O les podeu servir amb melmelada de pebrot verd, de tomàquet, de carbassó a fins i tot de fruits vermells |
INGREDIENTS:
1 barra de camembert (de les estretes que porten marcades les porcions)
1 ou
una mica de farina
una mica de pa ratllat
oli, sal i sucre
Deixatem l'ou en un plat amb una mica de sal. Posem en un tros de paper d'alumini una mica de farina i en un altre una mica de pa ratllat.
Posem una paella amb oli al foc i deixem que s'escalfi força.
Mentrestant es talla el camembert per les ratlles marcades i es passa primer per farina, després per l'ou i finalment pel pa ratllat.
Les fregim a la paella amb l'oli abundant i ben calent. Primer les fem per un costat i després per l'altre. Es poden acompanyar amb una melmelada de tomàquet, de pabrot o podeu fer una salsa de tomàquet auténtica. Si no la voleu fer autèntica podeu agafar un pot de tomàquet triturat cru i el fregiu amb oli i una mica de sal i sucre.
Salsa de tomàquet
Agafem dos tomàquets ben madurs els tallem a trossos i els posem a la paella amb oli. Els posem a foc baix que vagi fent, quan porti uns deu minuts hi posem la sal i una mica de sucre també. Quan el tomàquet estigui ben confitat, ben fet el passem a un passapures per triar la polpa i deixar la pell i les llavors. Si no tenim passapures es pot fer amb un colador i una ma de morter i anar donant voltes. Aquesta és la manera de fer la salsa de tomàquet de les àvies. Proveu-la no te color!
prova aquesta recepta amb melmelada de gerds, està boníssims!!!
ResponEliminaSandra
Hola Sandra, i tat quina combinació més estupenda!!
ResponElimina