ÚLTIMS DIES
Els últims dies de la tardor, encara podem trobar productes com els bolets ara. Per tant aquest plat amb moniato i bolets és molt tardorenc. Podria ser una reinterpretació del pulpo gallego. A veure si us agrada. A mi em va molt be tenir pop cuit a la nevera envasat al buit o be congelat i així tens proteïnes a punt en qualsevol moment. I cuinar amb bolets és molt intyeressant, els plats queden gustosos i diferents. No hi ha cap altre producte que aporti aquest aroma. Us agrada el pop? Voleu veure més receptes?: pop amb patates i allioli i pop a la gallega.
INGREDIENTS:
1 ceba
1 moniato
75 g de rossinyols
1 pota de pop
2 cullerades de postres de cúrcuma
una branca de julivert
oli
sal i pebre
Pelem el moniato i el tallem a rodanxes. L'amanim amb oli i sal i pebre i el repartim en una plàtera del forn.
Posem el moniato al forn durant 20 minuts a 200º fins que el punxem ja tou.
Pelem la ceba i la tallem a llunes primes. Triem els rossinyols, traiem les puntes que tenen terra i partim en dos o tres trossos els rossinyols més grans. Tallem la pota de pop a rodanxes.
Posem una mica d'oli en una paella i hi tirem la ceba. La fem a foc mitjà-baix fins que s'estovi. Hi afegim els rossinyols i deixem que es facin. Ho amanim tot amb una mica de sal, pebre i la cullerada petita de cúrcuma.
Al cap d'uns minuts hi afegim les rodanxes de pota de pop perquè es barregi tot i s'escalfin.
Servim les rodanxes de moniato al fons i per damunt el saltat de pop i de rossinyols.
Per donar un toc de color hi afegim el julivert tot trinxat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada