Que no s'acabin les idees per fer amanides! Hi ha un costum queés posar-li de tot a l'amanida i les cabaem fent sempre iguals: enciam, tomàquet, pastanaga, blat de moro, tonyina, pipes, formatge, pernil dolç... Hi psem de tot i al final acaben sempre sent iguals, les amanides. Per què no els donem personalitat? Per què no la fem un dia vermella, un altre dia groga i un altre dia verda? O combinem dos colors? Per la vista també mengem. Jo avui us proposo aquesta amanida verda i blanca, del Betis, em sembla, ha, ha, ha. La qüestió és variar i que no ens avorrim. Mireu l'apartat d'amanides on en podreu trobar més de cent! O sigui en teniu una per cada dia d'estiu.
INGREDIENTS:
2 cabdells
1 mozzarella
salsa de pesto suau:
1 tasseta d'oli
1 cullerada de pinyons
2 nous
6 fulles d'alfàbrega
sal i pebre
Separem les fulles dels cabdells. Tallem part del tronxo per poder-ho fer millor. Si cal els rentem una mica.
Un cop ja ben assecats amb paper absorbent els disposem en una plàtera tot al voltant.
Tallem la mozzarella a làmines i en posem un tros sobre cada fulla.
Agafem tots els ingredients de la salsa de pesto suau, és suau perquè no hi posarem all, i els triturem fins que ens quedi ben fi.
Amanim les fulles de cabdell amb aquesta salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada