CONSERVES
Les conserves van inventar-se per la guerra. Perquè els soldats poguèssin transportar aliments sense risc que es fessin malbé i fòssin fàcils de menjar en qualsevol circumstància. Ara hem evolucionat més en aquest món i hi podem trobar altres maneres de conservar els aliments que no siguin en llauna, com per exemple els envasats al buit. No només s'envasen al buit els aliments sinó que també es couen envasats al buit i tot. Aquest és el cas de les carxofes que he trobat que son boníssimes i estalvien molta feina, és clar. Pels que teniu poc temps aquesta és la vostra recepta. La fareu amb el temps que es cou la pasta fresca. Altres receptes ràpides amb aliments elaborats: pop a la gallega, amanida de mongetes amb cireres, sopa de blat de moro, quinoa amb escopinyes, pizza de mozzarella, entrepà d'ou ferrat i escalivada, botifarra amb escalivada, amanida de mongetes amb escalivada o l'amanida de pasta amb llaunes que amb aquest títol ho diu tot.
INGREDIENTS:
1 paquet de tallarines fresques
1 paquet de cors de carxofa
1 tall de pernil
3 nous
1 gra d'all
oli
sal i pebre
Mentres posem una paella al foc amb un fons d'oli. Pelem l'all i el filetegem i el posem dins, quaqn veiem que ja balla és el moment de posar-hi els cors de carxofes. Vigileu que portin una mica de suc i us podríeu esquitxar amb l'oli calent. Les amanim amb molt poca sal i pebre.
Un cop la pasta ja és cuita la barregem amb les carxofes. Tallem a trossos petits el pernil i les nous per damunt i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada