dilluns, 15 de maig del 2017

pasta de llenties amb shitakes

INTOLERÀNCIES

Ara hi ha moltes intoleràncies, de moltes menes. No em vull posar en si totes son reals o la gent ho fa perquè li sembla, allà cadascú. Però per la gent que no pot menjar gluten ara hi ha una gran quantitat de productes que no en porten, com per exemple aquesta pasta feta amb llenties vermelles. Ja veureu que la textura és més farinosa que la pasta, però és igual de bona i de passada menges llegum. Aquí teniu la recepta de la salsa que us ofereixo per provar-la. 




INGREDIENTS:

175 g de pasta de llenties vermelles

1 pastanaga

1 porro

1/2 ceba

2 tomàquets madurs

2 shitakes

2 cullerades de panses

cúrcuma

orenga

oli

sal i pebre



Pelem el porro i el rentem bé de dins les fulles que no ens hi queda terra. Per fer-ho el partim de dalt a mig porro perquè ens hi entri el raig d'aigua per treure la terra de dins.

Pelem la pastanaga i la ceba. Agafem aquestes verdures i les passem per un trinxador o un ratllador petit. Un robot de cuina va d'allò més bé per fer això. Amb un ratllador petit de la mandolina també ens quedarà bé.

Posem un rajolí d'oli a la paella i hi posem aquestes verdures. Les amanim amb una mica de cúrcuma, orenga i sal.

Mentre ja podem posar l'aigua a bullir amb sal per fer la pasta. La deixarem bullir el temps que ens indiqui el seu envàs.

Ratllemels tomàquets madurs i quan veiem que la verdura s'ha estovat i s'ha reduit el posem a la paella. Ara ho deixarem uns 7 minuts més. Veurem que l'oli surarà per damunt de la verdura.

En una altra paella hi posem unes gotes d'oli i hi saltem els shitakes tallats a trossos petits. Els amanim amb una mica de sal i pebre i quan ja estan hi posem les panses perquè es refacin una mica i apaguem el foc.

Escorrem bé la pasta i la barregem amb la salsa de la verdura. Hi afegim els shitakes i panses i ja es pot servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada