ENTRANT
Un entrant per festes. No renuncieu a fer entrants amb verdures, aquests dies que mengem tanta proteïna ho hem de compensar amb verdures de tant en tant, no trobeu? Aquest espàrrecs son molt senzills i amb la galeta de parmesà que li dóna un toc. Si n'heu de fer per molta gent jo us recomano saltar-los per tandes i després fer la salsa. Un cop feta la salsa barrejar-ho amb tots els espàrrecs. Ja veureu que queden al dente i son deliciosos. També podeu fer una galeta de parmesà en una paella gran i tallar-la en porcions. Bon profit!
INGREDIENTS:
1 manat d'esparrecs
1/2 bric de crema de llet
1 tassa de llet semidesnatada
50 grs de formatge parmesà ratllat
pebre negre
pebre de 5 colors
oli i sal
Primer de tot posem una paella al foc fins que estigui ben calenta. Hi espolsem parmesà fins a cobrir el fons. Ho deixem a foc fort una estona. Quan veieu que es desfà tot el formatge i es torna d'un color torrat i es desenganxa del fons, el traieu i el deixeu sobre d'un paper vegetal. Notareu que és tou però quan es refredi s'endureix i agafa aquesta textura de galeta.
Triem els espàrrecs, els partim amb la mà i veureu que es trenquen per on ja no son tendres. Només aprofitem la part de la punta.
Posem una paella gran al foc amb un rajolí d'oli i saltem els espàrrecs. Els salpebrem i seguim saltant.
Al cap d'uns 7 minuts hi podem posar la crema de llet, la resta del formatge parmesà ratllat, la llet i pebre de 5 colors. Ho deixem un parell de minuts fins que veiem que bull i s'espesseix la salsa. I ja ho podem servir amb la galeta damunt per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada