dijous, 4 de setembre del 2014

amanida de bacallà i taronja

INTERPRETACIÓ

Aquesta és la meva interpretació d'una amanida típica andalusa a basa de bacallà i taronja. Em sembla una combinació rodona de dolç i salat, de posar fruita en una amanida, cosa que m'encanta. La meva aprotació és posar-hi aquestes fulles de cabdells en forma de barquetes. Una manida molt original i refrescant. Si voleu saber com dessalar bacallà ho podeu consulatr en aquesta altra recepta.







INGREDIENTS:

100 g de bacallà dessalat

1 taronja

3 cabdells

1 ceba tendra

oli verge



Pelem la taronja, traient tota la pell blanca. Un cop així separem els grills de la pell, tallant a cada costat del grill.

Pelem i tallem la ceba tendra a llunes primes.

Separem les fulles dels cabdells i hi posem a sobre una mica de ceba tendra, una mica de bacallà i un grill de taronja.

Posem totes les fulles farcides en una plata i ho amanim amb oli d'oliva verge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada