INTERPRETACIÓ
Aquesta és la meva interpretació d'una amanida típica andalusa a basa de bacallà i taronja. Em sembla una combinació rodona de dolç i salat, de posar fruita en una amanida, cosa que m'encanta. La meva aprotació és posar-hi aquestes fulles de cabdells en forma de barquetes. Una manida molt original i refrescant. Si voleu saber com dessalar bacallà ho podeu consulatr en aquesta altra recepta.
INGREDIENTS:
100 g de bacallà dessalat
1 taronja
3 cabdells
1 ceba tendra
oli verge
Pelem la taronja, traient tota la pell blanca. Un cop així separem els grills de la pell, tallant a cada costat del grill.
Pelem i tallem la ceba tendra a llunes primes.
Separem les fulles dels cabdells i hi posem a sobre una mica de ceba tendra, una mica de bacallà i un grill de taronja.
Posem totes les fulles farcides en una plata i ho amanim amb oli d'oliva verge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada