BEN FRESQUET
Ja podem començar amb els plats fresquets, fins ara no gosàvem, però ara ja és una altra cosa. En les amanides podeu posar a prova la vostra creativitat. No hi poseu de tot, i sempre el mateix. Aneu variant. A part dels vegetals, penseu en; un aliment més fort de gust, com pot ser la tonyina, el formatge o el pernil, alguna cosa cruixent com ceba fregida, fruits secs o llavors de pipes o de sèsam i fins i tot alguna cosa dolça com codony, el blat de moro o una vinagreta dolça i finalment també hi podeu posar algun gust àcid com la fruita o el tomàquet.
INGREDIENTS:
4 cabdells
1 llauna de blat de moro
1 llauna de tonyina
2 cullerades de sopa de pipes de girasol pelades i de pipes de carbassa
oli i vinagre de mòdena
Tallem els cabdells cadascun en quatre parts.
Els posem en una plàtera i a sobre hi posem la tonyina esmicolada, el blat de moro i les pipes.
Ho amanim tot plegat amb una salsa feta amb tres quartes parts d'oli i una de vinagre. Ho barregem bé i finalment ho tirem per sobre de tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada