GERDS AL CONGELADOR
Uns postres amb gerds? Home no és fàcil tenir-ne. Doncs jo us dic que sí. Si us acostumeu a comprar-ne una terrina i congelar-la, en tindreu sempre a mà. Es deixen descongelar a temperatura ambient, es descongelen de seguida. Els podeu fer servir per elaborar unes postres, per fer coulis o per decorar senzillament un plat de fruita tallada. Si en compreu els fareu servir, ja ho veureu.
INGREDIENTS:
1 terrina de gerds
licor de fruita (el que tingueu)
1 cullerada de postres de mantega
2 cullerades de postres de sucre
1/2 llimona
2 iogurts naturals sense sucre
En una paella petita hi posem la mantega i els gerds. Hi posem el sucre i els suc de mitja llimona, només unes gotes, no cal massa. Hi posem el licor i deixem que tot plegat redueixi i faci un xarop. No us faci mandra que es fa en un moment. Jo aquestes postres les preparo al moment perquè son molt ràpides.
Servim el iogurt en una tassa i l'amanim amb el xarop de gerds per sobre. Coleu el xarop amb un colador espés abans de posar-lo sobre el iogurt, ho agraireu, perquè els gerds tenen unes llavors empipadores de menjar.
Doncs en prenc nota! Certament, jo no en compro gairebé mai perquè els trobo cars i es fan malvé de seguida, però si congelats aguanten bé, ho provarem!! Gràcies pel consell.
ResponEliminaJa ho veuràs, a més ra ja no van tan cars, fins i tot he trobat alguna terrina d'oferta a 1'5 E. Val la pena agafar-ne quan els trobes a aquest preu. La porpera recepta de postres que posi també serà de gerds. Un petó.
ResponElimina