MÉS MANERES
M'encanten les maduixes, de totes maneres, fins i tot en amanides. Ara estic investigant una espècie de sofregit amb maduixes, com per fer una salsa. Quan ho tingui clar us passo la recepta, però crec que la barreja tomàquet i maduixa pot anar bé. Les maduixes que us proposo avui son les que feien a casa de tota la vida, hi posaven vinagre. Ara hi posarem Mòdena, que fa més modern! Si us agraden les maduixes podeu provar també maduixes amb xocolata, maduixes a la llima amb mousse de iogurt o maduixes al pebre.
INGREDIENTS:
500 g de maduixes
2 cullerades soperes de vinagre de Mòdena
6 cullerades soperes de sucre
8 fulles de menta
Rentem bé les maduixes sota un raig d'aigua.
Els traiem la cua verda i les tallem en quatre trossos cadascuna.
Les posem en un bol i hi posem el sucre per sobre i les fulles de menta ben trinxades petites.
Finalment hi posem les cullerades de vinagre i ho movem bé perquè es reparteixi tot plegat.
Ho deixem macerant almenys vint minuts o mitja hora. Volem que el sucre es desfaci i el vinagre cogui una mica les maduixes. Ha de quedar un suc com un xarop espés. Si ho deixeu quatre hores les maduixes queden toves i a mi ja no m'agraden, però tot és qüestió de gustos, és clar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada