NO HO SÉ
No ho sé, no sé per què però les salses amb formatge blau amb semblen més d'hivern. A mi és un tipus de formatge que no m'agrada, el trobo massa fort, seria incapaç de menjar-me'l untat en una torrada. En canvi, amb salsa queda molt més suau i m'agrada combinat amb d'altres aliments, li dona un gustet molt aromàtic i un pel salat. Per exemple amb unes endívies hi casa la mar de bé. Si us agrada el formatge rocafort o gorgonzola vull posar d'altres receptes com l'entrecot al rocafort o una amanida amb formatge rocafort... però de moment mireu-vos aquestes: quiche de carbassó, pasta amb carbassó o flam de carbassa amb salsa de gorgonzola.
INGREDIENTS:
4 endívies
1 bric de crema de llet
2 cullerades de postres de conyac
50 g de formatge rocafort
pebre negre
Traiem les fulles de fora de les endívies. Les tallem en quatre trossos.
En un pot batedor del túrmix hi posem la crema de llet, el conyac, el formatge rocafort i el pebre negre.
Ho passem tot pel túrmix i amanim les endívies amb aquesta salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada