EXCEDENTS
La Lourdes em va escriure i em va dir que tenia excedents de taronges, perquè ara precisament n'és el temps. Doncs bé aquesta no serà l'última recepta de taronges que posarem. I en teniu més ja al bloc amb taronges: pastís de taronja, pollastre amb magrana i taronja o amanida de crèixens i taronja.
Ara amb les cistelles ecològiques tornem a temps enrera quan a la cuina només es disposava dels productes de temporada. De vegades no sabem que fer amb els productes, per això us he posat etiquetes amb verdures, perquè pogueu buscar ràpidament al bloc les receptes que porten col o receptes de bròquil per exemple, que són les verdures que podem trobar ara.
INGREDIENTS:
2 taronges
canyella
nou moscada
sucre roig o del blanc
pebre de 5 colors
sal maldon
Pelar les taronges i tallar-les a rodanxes.
Les disposem en una plàtera i les amanim amb sucre, una mica de nou moscada, una mica de pebre, canyella i un puntet de sal maldon que heu de desfer entre els dits mentre la tireu a les taronges
Mare meva! NO se'm hagués acudit mai fer les traronges amb el pebre! De ben segur que la provem, ara que les taronges són tan i tan bones, i que sempre en tenim per casa....!!!
ResponEliminaSe'm fa la boca aigua només de veure-ho!
Si et vols passar per el nostre blog, fa poquet que et tinc, sóc molt novella, però bé, és important tenir gent que hi va dient la seva, ja que sempre en pots aprendre molt, la gent és sàbia!
Gràcies per aquestes receptes tan fantàstiques!
Una abraçada!
Quina bona pinta! Saps què queda molt bé amb la taronja, també? Que jo vaig flipar quan ho vaig llegir en un altre blog... L'oli d'oliva! Taronja tallada amb sucre i una mica d'oli d'oliva... És boníssim!!! Salut!
ResponEliminaQuè bó Anna!, doncs s'haurà de provar això, un petó.
ResponElimina