INFALIBLE
Quantes vegades ens passa que no sabem com fer unes gambes, llagostins o escamarlans. Ja són bons de natural, no necessiten massa sofisticació per poder apreciar tot el seu sabor. Normalment se'ns acut de fer-ho a la planxa, però la planxa és petita i si n'hem de fer per uns quants no és gaire pràctic, a part del fum, és clar. D'aquesta manera queden boníssims i fàcils de fer. Proveu de fer d'altres receptes de peix i us semblarà que heu anat a un restaurant: musclos al vapor, popets amb ceba i tomàquet, llamàntol bullit amb dues salses o dorada a la sal. Totes són receptes de peix sense massa dificultat.
Aquesta recepta us anirà molt bé per qauests dies e festa.
Aquesta recepta us anirà molt bé per qauests dies e festa.
INGREDIENTS:
250 grs d'escamarlans, gambes o llagostins
1 all
2 branques de julivert
2 cullerades de cognac
oli
sal i pebre
Engeguem el forn al 200 º. Esperem a tenir-lo calent per posar els escamarlans a dins.
Posem els escamarlans en una plàtera d'anar al forn.
Pelem l'all i el trinxem ben petit junt amb el julivert.
Posem l'all i julivert per sobre dels escamarlans, sal i pebre, el cognac i una mica d'oli per tot arreu.
Posem els escamarlans al forn i amb 7 minuts ja els tenim fets. Si són molt grans espereu un parell de minuts més. Però sobretot no els deixeu massa , que és quan us sortirant molt secs i no valen res.
Si són gambes o llagostins ho heu de fer tot igual.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada