D'acord, ja ho sé, heu sortit a buscar bolets i n'heu trobat quatre i a sobre no son ni rovellons. Doncs tranquils, no s'acaba el món si no es troben rovellons i si heu trobat pocs bolets, tampoc. Ara us ensenyaré una recepta amb bolets que en tindreu prou amb un grapadet de res. Almenys si els aneu a buscar que us els mengeu de gust després. Pel dia que ompliu el cistell teniu altres receptes com quiche de bolets amb salsa de piquillo , amanida tèbia de bolets , talllarines amb ceps , remenat de fredolics ...
INGREDIENTS:
1 base de pizza buitoni finíssima
2 espàrrecs
bolets
oli, sal i pebre
all i julivert
Engeguem el forn al màxim per escalfar-lo
Rentem bé els bolets, sense remullar-los molt, només el just per treure la terra. Jo no sóc partiària de posar els bolets sense rentar, que després mastegues terra.
Els posem en una paella amb oli i els donem voltes. Hi posem una mica de sal i pebre quan hagin deixat anar l'aigua i finalment all i julivert finament picat.
Estirem una mica la massa de la pizza i la tallem en dos rectangles de coca. Hi posem un rajolí d'oli sobre i els bolets.
Rentem els espàrrecs i els dobleguem pel mig i se'ns trencaran per on encara són tendres. Desaprofitem la part del tronxo que és més dura. Tallem la punta de l'espàrrec en rodanxes i les posem sobre la coca.
Posem la coca al forn i l'abaixem a 180 º. En tindrem prou amb uns 7 minuts i ja estarà.
probarem te molt bona pinta
ResponEliminavoldria rebre les receptes al mail
Hola Sandy, si me'l dones te les envio. POts deixar-lo aquí que jo l'esborraré després si vols. Un petó.
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAixò està fet
ResponElimina