SER O NO SER
Un carbassó o és tendre o no ho és. Com ho podeu saber? Doncs el carbassó fresc i tendre està dur i te la pell brillant. Quan ja no és fresc la pell s'estova i es torna més mate. No us amoineu, la veterania és un grau, segur que amb el temps vosaltres fent una ullada a la parada ja veureu què val la pena comprar aquell dia. Per fer aquest plat necessitem carbassons ben tendres i ja s'estan acabant. Però encara en podreu trobar, tranquils.
INGREDIENTS.
1 carbassó petit
1 tros molt petit de parmesà (al vostre gust)
vinagreta de nous
Rentem bé els carbassons perquè no els pelarem. Els hem de tallar en rodanxes molt primes, estil carpacccio, per tant si tenim algun estri ens pot ser d'utilitat. Ja sabeu que jo us aconsello l' artilugi fantàstic , però també va bé un robot de cuina o a males paciència i un ganivet.
Un cop tallat el repartim bé per la plata i li ratllem el formatge per sobre, al nostre gust.
Fem la vinagreta de nous i amanim el carpaccio.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada