ENTRAR I SORTIR DE LA CUINA
Sabia que voleu receptes fetes en un no res, entrar i sortir de la cuina abans no us derretiu com un gelat al sol. Doncs ja està, una recepta de peix super ràpida. Creieu-me no deixeu més temps els calamars al foc perquè es tornen durs!
INGREDIENTS:
2 calamars o 2 cananes (no gaire grans)
1 dent d'all
un raig de vi blanc
un ramet de julivert
oli i sal
Demaneu a la peixateria que us triin els calamars i que els deixin oberts com per fer a la planxa. Traieu bé la pell i talleu-los a quadrats i partiu les potes en dos trossos.
En un pot batedor poseu-hi la dent d'all, el julivert una mica de sal i un raig de vi blanc. Ho tritureu tot plegat.
En una paella hi poseu una mica d'oli i hi poseu els calamars tallats. Quan els calamars es tornin rosats, que veureu que és de seguida ja hi podeu afegir el preparat de l'all i julivert amb el vi.
Ho deixeu només cinc minuts més i ja podeu apagar el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada