diumenge, 29 de juliol del 2012

calamars o cananes amb vi blanc


ENTRAR I SORTIR DE LA CUINA

Sabia que voleu receptes fetes en un no res, entrar i sortir de la cuina abans no us derretiu com un gelat al sol. Doncs ja està, una recepta de peix super ràpida. Creieu-me no deixeu més temps els calamars al foc perquè es tornen durs!





INGREDIENTS:

2 calamars o 2 cananes (no gaire grans)

1 dent d'all

un raig de vi blanc

un ramet de julivert

oli i sal


Demaneu a la peixateria que us triin els calamars i que els deixin oberts com per fer a la planxa. Traieu bé la pell i talleu-los a quadrats i partiu les potes en dos trossos.

En un pot batedor poseu-hi la dent d'all, el julivert una mica de sal i un  raig de vi blanc. Ho tritureu tot plegat.

En una paella hi poseu una mica d'oli i hi poseu els calamars tallats. Quan els calamars es tornin rosats, que veureu que és de seguida ja hi podeu afegir el preparat de l'all i julivert amb el vi.

Ho deixeu només cinc minuts més i ja podeu apagar el foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada