Potser sí que el pollastre és un clàssic, però te la qualitat de ser un plat de diari i de convertir-se en un bon plat de diumenge també. Si esteu cansats de menjar el típic pollastre rostit proveu aquesta manera de fer-lo és molt fàcil i el resultat és boníssim. Penseu que el podeu fer quan tingueu un moment, no necessitarem més de 35 minuts, i el podeu tenir guardat a la nevera per gaudir-ne a qualsevol moment. És una recepta de pollastre molt clàssica però feta d'una manera diferent. Els que vareu disfutar amb el pollastre amb llima i llimona us enganxareu a aquesta nova recepta de pollastre.
INGREDIENTS:
1/2 pollastre a trossos petits (per exemple tres trossos de cada quart)
1 fulla de llorer
boletes de pebre
4 dents d'all
1/2 llimona
10 ametlles o avellanes torrades
1/2 tassa de vi blanc
1/4 de cognac
farigola, romaní, orenga
oli, sal i pebre
Agafem el pollastre i intentem treure petits ossos que hi hagin pogut quedar perquè no ens els trobem després. Amanim els talls amb sal i pebre.
Sofregim primer els talls de pollastre amb boles de pebre, 2 dents d'all que els haurem donat un cop perquè s'esberlin i deixin anar més gust, i llorer. Els enrossim bé d'una banda i de l'altre. Hi posem les herbes que no siguin escasses que en aquest plat li van molt. Quan estan ben rostits els talls hi tirem el vi i el cognac i mitja tassa d'aigua una mica més tard.
Ho deixem 25 minuts a foc mig, tapat, que vagi fent, el foc no ha de ser alt, però ha d'anar fent.
Agafem les ametlles, les dues dents d'all restants i el suc de llimona i ho passem pel turmix. Tirem la picada a la cassola.
Ho deixem deu minuts més a foc mig destapat perquè el suc s'espessi i ja està.
Bufa!!!Boníssima i super fàcil!!!De conya!!!Gràcies!!
ResponEliminaBoníssima i agrada a tothom . L'última vegada que la vaig ferv erem 18!!!
ResponElimina