A la cuina la mida sí que importa. En aquesta amanida per exemple és important que la quantitat de pebrot i ceba sigui mesurada, si n'hi ha en excès ens pot quedar massa forta. Aquests ingredients li han de donar una gràcia, no emportar-se'n el protagonisme.
INGREDIENTS:
2 talls de botifarra negra estreta
2 talls de botifarra blanca estreta
1 tomàquet petit
1 tros de pebrot vermell (molt poc)
1 tros de pebrot verd (molt poc)
1 tros de ceba tendra (molt poc)
oli i vinagre
1/2 quilo de mongetes cuites
Agafem un bol i hi posem les mongetes que haurem comprat en una botiga de llegum cuit, o de pot que sigui de qualitat. Les mongetes han de ser bones perquè és l'ingredient principal.
Tallem tots els ingredients en quadrats d'un cm: les botifarres, el tomàquet, els pebrots i la ceba.
Ho barregem tot a dins del bol.
Ho amanim amb una salsa feta en una tassa petita amb oli i unes gotes de vinagre només. Ho batem bé perquè es barregin els dos ingredients i ho tirem per sobre l'amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada