dijous, 19 d’abril del 2012

pa amb oli i xocolata

COMBINACIÓ ORIGINAL

Els artesans de xocalates ja fa temps que ens han acostumat a la xocolata amb sal, amb quicos, amb escames de sal... i la veritat és que la sal li va molt bé a la xocolata negra. Us recomanao uns postres per fans de la xocolata o un berenar especial. No tingueu remordiments... penseu que diuen que per anar bé hauríem de fer 5 menjades al dia, per tant berenar és saludable, no arribes amb tanta gana a l'hora de sopar. 



Feu les torrades més primes, seran millors.


INGREDIENTS:

1/2 rajola de xocolata negre per fondre

4 llesques de pa de barra

oli i sal ( si la sal es maldon millor)


Engeguem el forn a 150 º.

Agafem un pot gran i un bol que hi càpiga a dins. Agafem el pot, hi posem aigua i el deixem al foc fins que l'aigua estigui ben calenta. Traiem el pot del foc.

Dins el bol hi posem la mitja rajola de xocolata tallada a trossos i un raig d'oli. Posem el bol dins el pot amb l'aigua calenta. Veureu que la xocolata s'aniran desfent.

Mentres tallem les torrades primes, hi posem un raig d'oli amb el setrill i les posem al forn a 100º. En 10 minuts com a molt les veureu daurades. Aneu-les vigilant, es cremen en un no res.

Poseu a sobre de cada torrada una cullerada de xocolata i espolseu una mica de sal per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada