diumenge, 5 de febrer del 2012

papardelle amb tomàquet i alfàbrega

PASTA PER TOT L'ANY

La pasta, aquest plat que cada setmana cau sí o sí. Doncs variem la forma de menjar-la, realment hi han moltes receptes per cuinar-la. Avui amb mozzarella i tomàquet amb el toc d'alfàbrega. Penseu que l'alfàbrega és molt bona fresca, però per tenir-ne sempre a punt no és fàcil. Doncs una possibilitat és comprar-la fresca i tenir-la al congelador dins una bossa de plàstic. No és tant bona com la fresca però és més gustosa que la seca.






INGREDIENTS:

170 grs de papardelle (són les tallarines amples)

1 mozzarella fresca o 20 boletes de mozzarella fresca

1 paquet de tomàquets cherry

1 dent d'all gran

1/2 pot de tomàquet de llauna triturat

alfàbrega fresca


Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi posem la pasta i la bullim el temps que indiqui l'envàs.

Mentres en una paella hi posem un raig d'oli i la dent d'all aixafada amb un cop de ma, perquè el gust impregni l'oli. Ho posem al foc i al cap d'un moment, quan l'oli comenci a agafar gust d'all- ja en sentireu l'olor- hi posem  el mig pot de tomàquet de llauna triturat. Ho amanim amb una mica de sal i sucre.

En una altre paella hi posem un raig d'oli i anem saltejant les tomàquets cherry, que s'estovin durant uns deu minuts. Amb el foc apagat hi posem les fulles d'alfàbrega tallada a trossos.

Un cop la pasta ja està l'escorrem bé i la posem en una plàtera fonda.

Hi barregem la salsa de tomàquet, els tomàquets cherry i la mozzarella tallada a trossos o les boletes de mozzarella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada