tag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post7883181265859318429..comments2024-03-21T08:24:34.470+01:00Comments on El bloc de la mami: amanida de crèixens i taronjaLa Mamihttp://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-36258618609344828912015-11-19T11:45:04.185+01:002015-11-19T11:45:04.185+01:00Hola Anna, m'encanta el teu comentari, aqueste...Hola Anna, m'encanta el teu comentari, aquestes aportacions em serveixen per millorar el bloc. És veritat que hi ha ingredients que son poc coneguts i que necessiten més descripció i explicació, ho tindré en compte. L'anís estrellat te forma d'estrella, a dins hi te llavors i en podràs trobar a les herboristeries, normalment en un super on hi ha espècies és més difícil de trobar-ne a no ser que en tinc una gran varietat. Espero veure't sovint per aquí. I per qualsevol dubte aqui estic. Un petó molt gran.La Mamihttps://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-9529113523687164182015-11-17T20:43:55.120+01:002015-11-17T20:43:55.120+01:00Hola Núria, he descobert el teu blog i estic encan...Hola Núria, he descobert el teu blog i estic encantada! No sóc una gran cuinera i per tant les teves receptes les trobo molt planeres i fàcils d fer. Només dir-te q m'agradaria en segons quin ingredient una mica mes d'explicació. Per exemple en una recepte de sopa d peix parles d l'anís estrellat q un cop fet servir l'hem d treure.... No he cuinat mai amb anís estrellat i l'única manera q l'he vist es en fulla seca i esmicolada, a punt per fer infusió. Llavors no se si es aixi, líquid, en pols, com herba, en branca ..... No només per l'anís sino per altres com estragó, fonoll etc. Espero q no et molesti el comentari, es per no espatllar la teva recepta !! Gràcies ! . AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/08921059824453389259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-45025133025528977922012-01-08T19:51:40.533+01:002012-01-08T19:51:40.533+01:00Sí , si fem-la ja que ho necessitem per desengrass...Sí , si fem-la ja que ho necessitem per desengrassar una mica. Es pot fer la versió superlight amb galldindi enlloc del pernil, però potser ja seria massa,no?<br /><br />Petons guapaLa Mamihttps://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-33887043204096721212012-01-07T22:10:43.955+01:002012-01-07T22:10:43.955+01:00Mmmmmmmmmm aquesta si que la provaré, tots els ing...Mmmmmmmmmm aquesta si que la provaré, tots els ingredients m'agraden.<br />Petons,<br /><br />GlòriaGlòria Garciahttps://www.blogger.com/profile/06694867094137693514noreply@blogger.com