tag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post4259211406679440601..comments2024-03-21T08:24:34.470+01:00Comments on El bloc de la mami: conill al fornLa Mamihttp://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-25603387660894553692018-01-28T13:05:36.555+01:002018-01-28T13:05:36.555+01:00Mmmmm ja sento l'olor. Boníssima idea d'ac...Mmmmm ja sento l'olor. Boníssima idea d'acompanyar-ho amb arròs. Un plat únic ben complet. PetonsLa Mamihttps://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-66816251429900683292018-01-26T19:22:30.163+01:002018-01-26T19:22:30.163+01:00Genial!. Fa una olor que hi canten els àngels!. T...Genial!. Fa una olor que hi canten els àngels!. També hi he afegit carabassó que havia de gastar i uns fredolics de conserva... fa una pintaque enamora!. Ens ho menjarem demà acompanyat d'arròs blanc... barrejat amb el suquet que ha quedat estarà boníssim!!!<br />Marta Reixachhttps://www.blogger.com/profile/10880981864898784006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-83227524001885171572017-01-23T16:32:46.335+01:002017-01-23T16:32:46.335+01:00Com ha anat això???Com ha anat això???La Mamihttps://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-12790022459341836982017-01-22T13:39:26.221+01:002017-01-22T13:39:26.221+01:00Avui e fet aket conill,,,a veure com em sortiraAvui e fet aket conill,,,a veure com em sortiraAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04624514223054300526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-36393213507524956962011-07-12T19:12:33.484+02:002011-07-12T19:12:33.484+02:00Si li voleu afegir patates, les peleu i s'han ...Si li voleu afegir patates, les peleu i s'han de tallar petites, no com per fer ensaladilla, no cal tan, perquè costen més de coure. Espolseu una mica d'aigua per sobre perquè no es quedin molt seques i es facin millor. Hi ha unes patates petites en bosses que no cal pelar-les i es poden tallar a rodanxes com d' 1cm aproximadament. Amaniu-les també amb oli, sal i pebre. Si les feu en una plàtera a banda del conill com acompanyament no tindreu problemes amb les diferents coccions i tot es farà amb el temps que necessiti independentment. A les patates al forn li va molt bé una mica de romaní per sobre per aromatitzar.<br />La veritat és que el forn a l'estiu té el problema que ja hi ha prou escalfor <br />a l'ambient com per posar-n'hi més. S'ha d'aprofitar quan no fa tanta calor...<br />Un petóLa Mamihttps://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-56683531930598218482011-07-12T10:08:53.198+02:002011-07-12T10:08:53.198+02:00Que bé!! doncs a mi m'agrada més el conill que...Que bé!! doncs a mi m'agrada més el conill que el pollastre... a casa només el fem rostit o "a l'ajillo", però provaré de fer-lo així al forn... Quan la meva mare em deixi fer servir el forn clar, perquè ara a l'estiu quan el faig servir rondina una mica... en tot cas el podem fer a la nit i tenir-lo per dinar l'endemà, o fer-lo per sopar amb una amanideta,petons!Bethttp://www.tastarutes.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-34084171911016621022011-07-11T14:14:01.271+02:002011-07-11T14:14:01.271+02:00Una pregunta i si li volem afegir patates, com ho ...Una pregunta i si li volem afegir patates, com ho hem de fer? pelades i rentades o només pelades? les tallem molt petites? les fiquem alhora?Anonymousnoreply@blogger.com