tag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post3717138761399704693..comments2024-03-21T08:24:34.470+01:00Comments on El bloc de la mami: sopa de poma al curriLa Mamihttp://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-47278141881447235932017-11-29T11:35:00.177+01:002017-11-29T11:35:00.177+01:00Ha,ha,ha, olor sospitosa. ës curiós que a vegades ...Ha,ha,ha, olor sospitosa. ës curiós que a vegades quan cuinem sentim unes olors que després quan tastem el menjar no les notem per res. Jo crec que és millor no aprofitar pomes massa madures per fer-ho de totes maneres. Si vols aprofitar pomes madures pots fer d'altres receptes com el pastís de poma ràpid, rodes de poma, coca de poma i botifarra negra, un smoothie de fruites, poma al forn, confit d'ànec al forn, tatin de poma, paquets de pasta filo de formatge de cabra o un tall rodó al forn. Trobaràs totes aquestes receptes al bloc. Petons!!La Mamihttps://www.blogger.com/profile/07378007819991706901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7953091990929686715.post-7766823738885879612017-11-24T21:19:47.036+01:002017-11-24T21:19:47.036+01:00Bonissima la recepta. I això que feia una pinta so...Bonissima la recepta. I això que feia una pinta sospitosa i un olor extrany també, però a la tercera cullerada, una delícia!<br /><br />Ideal també per les massanes que estàn més passadetes.Mischttps://www.blogger.com/profile/03783664106723354389noreply@blogger.com